Пропоную таку гру: типу я називаю тему, та пишу на неї кілька рядків, наступний продовжує думку, також римою по одному-два рядки... Якщо не подобається тема, то пишіть свою тему і будем подовжувати... Тема: " я наступний ": Що ж я
Admin: QUOTE (Mauzer @ May 3 2008, 11:14 AM) При цьому в індексі гугла більше 28000 сторінокЯша визначив головний домен - орг.юа і то там проіндексував тільки 4000Пр у сайту 4 Тіц 60 Хочется продавати ссилки, але запара з тим
enter: Політика сервісу описана на сайті сервісу prostoprint.com, який виготовляє футболки, приймає оплату та робить доставку.Якщо хтось підкине класну ідею для футболки, чому б не зробити такий дизайн для широких мас?!
але в міні версії, тільки `Експрес-аналіз` для укр.нету.Але виникло кілька питань та проблем - яку інформацію і з яких сервісів (українських) збирати - ? Ось хочеться почути ваші думки/пропозиції
WHP: Robots.txt має виглядати так:CODE User-agent: YandexDisallow:Host: agamesua.comВ .htaccess ніби все добре.QUOTE Десь три тиждні тому вирішив склеїти, але досі нічого не змінилосьСклеювання (передача ПР та тИЦ) може відбутися протягом місяців. Тому наберись терпіння або уточни яких змін ти чекаєш