KenNy: переважно використовується vim, брат підсадив, дуже корисна штука, підсвітка кода і таке інше, notepad потроху відійшовЗ графікою не працюю, не вмію малювати)
Andy: Питання в тему:на моєму вебсайті за допомогою гіф-білдера ( тулза в Тайпо3, що малює графічнні хедери) я вивожу хедери. Але проблема в тому, що цей екстеншн не прописує в коді сторінки H1 тегу...а це, як відомо, не дуже гарно
Groov: QUOTE (Admin @ Apr 22 2008, 10:24 PM) Я б одразу покинув сайт, на якому зі всіх боків блимає якась ! +1, навіть не хотів коментувати пост, а так Адмін прокоментував (вірно прокоментував), то я ставлю +1, бо цілком
MERLOT: Я б на вашому місті не купував бази, на сьогоднішній день це не вигідна справа, скажу чесно, краще замовити собі прогон, людей море, тим паче що каталогами не отримаєш того результата що раніше!!! Пошукові системи змінюють алгоритми!
WeRteR: QUOTE (Anfisa @ Apr 22 2008, 09:10 PM) Я не можу зрозуміти, так є він, чи нема його Та існує наш Платончик . Веде собі блог і радіє життю в світі Яндекса
MERLOT: Якщо ви надумали і.уа , тоді вам слідує дізнатися що там за двигун, що за алгоритм, для цього напишіть в службу підтримки і вам все скажуть... взагалі вибирають з каталога...