Admin: Усі пости про вплив часу існування домену/посилань - дурня. Вивів за 10 днів з десяток запитів у ТОП10 Я. І у офіційному блозі про це був пост. Можливо при наступному оновленні алгоритму час буде впливати на ранжирування...
Admin: У Лисі з версткою все нормально.Не думаю, що на відео блозі має бути стільки тематик, оскільки з цього нічого не вийде, хіба що будеш щодня по 20 постів писати Кожний пост має бути оригінальним, інакше карще переглядати youtube або
virua: Порадьте, який модуль (plug-in) для блоґу обрати для відображення коду (html, css, php, javascript, тощо), що працює на WordPress. Оскільки готових рішень є чимало (code-highlighter.1.8, SyntaxHighlighter_1.5.1, codesnippet-20, тощо).Побажання:1) Підсвідка коду;2) Нумерація рядків (бажано);3) Якщо код не поміщається по ширині,
vov41k: QUOTE (vad007 @ Mar 9 2008, 11:38 PM) Мені сподобався твій сайт!Непоганий! Домен хороший вибрав, а на якому движку твій сайт? Там стоїть Joomla
N 6230i: QUOTE (Admin @ Apr 5 2008, 09:01 PM) Спробуй після підключення вказати:CODE mysql_query("SET NAMES UTF-8"); Ех, якби ж то знав куди його вставити Можна то все якось по пунктах розписати?
KenNy: QUOTE Тут ти маєш рацію, але все рівно ти не зможеш більше місяця генерувати таку кількість новини і статей100% мене це задовбало після тижня, потім хіба відповідав на коментарі...QUOTE Щоб підняти Тіц, як на мою думку, необхідно:1) Розробити сайт
Groov: QUOTE (router @ Apr 6 2008, 02:04 AM)У мене таке питання: як оцінити чи нормально україномовний сайт індексується окремо взятою пошуковою ситсемою.це статистика бігміру (по українській аудиторії)google.com 68.4yandex.ru 17.5rambler.ru 3.0meta.ua 2.7bigmir.net 2.7ukr.net 2.3mail.ru 1.4live.com 1.2Припустимо сайт має 90% відвідувачів