Admin: QUOTE (monster @ Apr 1 2008, 11:39 AM) Ребята, подскажите пожалуйста, где готовят SEO специалиста, есть ли на Украине ВУЗы, подобные заведения, где есть талантливые или обратное кадры. Где этому обучают, не все же самоучениеспасибо,всем всего доброго SEOшніком за
Admin: QUOTE (KenNy @ Mar 29 2008, 06:49 PM) QUOTE Сапа його ду-у-уже рідко оновлюєХм.. а для чого тоді кнопка обновити Пр та ТІЦ ? Щоб оновити ПР головної Десь у 70% пр на внутрішніх не збігаєть з пр, що
Admin: QUOTE (dubno @ Mar 29 2008, 09:19 AM) Насправді мені самому важко пояснити що я хочу.Дивіться:"у рейтингу не можна зареєструвати окрему сторінку, тільки цілий сайт або каталог сайту ("папку")"Мені потрібно зареєстувати окрему сторінку.Таке можливо? Треба хитрувати! Спочатку реєструєш банер
Admin: QUOTE (vvp @ Mar 29 2008, 09:23 PM) прикольно, я думал его закрыл яндекс вместе с ссылочным) Мені здається, що xss посилання впливають на ТІЦ, але не впливають на ВІЦ Тому що цього сайту по запиту "тюнинг машин фото"
anigmi: Ось маю сайт http://alacka.com.uaРеєстрував через 1ps і alsubmitter 4.7 !Почав роскрутку з вівторка !Не знаю чи добре оптимізував !підкажіть щось що ще можна зробити і чи нормально оптимізував !
Kyo: От що-що а на ПР гугл буде зважати найменше при накладанні фільтрів...Якщо вже тему реанімували, хотів би не погодитись про відсутність фільтрів. Перевірено на собі ))).
N 6230i: Непогано прикрутив тему до Вордпресу, але назви постів можна краще виділити - збільшити би шрифт і колір змінити, бо то все зливається з лінками на Sale. Як на молодий ресурс - PR1 і ТИЦ-10 - непоганий початок.Зараз спробую