Семен: QUOTE (Groov @ May 8 2008, 04:02 PM) саме так з закладок йдуть відвідувачі (найбільше), в день додавання, поки закладка знаходиться на головній сторінці сервісу, а потім вже від популярності. З власного досвіду має найбільше переходів таки з Меморі.ру.!
Для всіх хто хоче поділитися своїми думками. Добавлено (2008-05-14, 09:33) Пізніше виложу хвотки. Розкажу шо і по чому. Добавлено (2008-05-14, 09:41) Сообщение отредактировал Aizek - Среда, 2008-05-14, 09:41
KS за WM + 10%: Переdод Кyivstar за WMZ, WMU.Курс 0,85 WMZ = 5грн 4,25 = 5WMU. Практически любые суммыПервым 10 клиентам бонус - 5% за положительный отзыв в этой теме.Постоянным клиентам - ВЕЧНЫЙ бонус! ICQ: 408905813Скоро планируется сайт, адрес
Asus: Ерм....я так і не зрозумів тематики сайту)) Якщо він про кохання, то чо там робить мишка від компа?))Потім баннер маячив надписом 403 форбідден, що не дуже сподобалось. Також напис "не цікаво і т.д." не дуже сподобався, з боку маркетингової
Andy: Підкажіть, хтось може зустрчав в неті таку тулзу, яка б мені виводила позицію заданого сайту по певним ключовим словам в Гуглі. Наприклад, мені потрібно знати яке місце в СЕРПі Гугла займає сайт www.mycoolsite.com при запиті ключового слова " thecoolestkeyword"...