Сьогодні свій віддав туди Вул. Зелена 269 К (біля автобазару) тел. 245-39-37 HONDA LEAD 90 Життя починається після 200 км/год :) scooter-stayling.mylivepage.com
Планується поїздка на Шатські озера літом на 3-5 днів на дирчиках! Хто хоче(і чий дирчик в стані....) Підтягуйтесь! дата буде уточнюватись. HONDA LEAD 90 Життя починається після 200 км/год :) scooter-stayling.mylivepage.com
him: QUOTE Друже, Яндекс забанить цей сайт вже через місяць.В мене близько 10 сайтів вже саме таких ))Крім того, всі вони в сапі, Яндекс прекрасно їх індексує, і Тиц в них росте ))Сьогодні:тиц:10 dosh.com.ua honka-ua.com.uaКороткі імена: vtm.com.ua 100k.com.ua yara.com.ua lrp.com.ua
neps: QUOTE (Admin @ May 12 2008, 01:08 PM) Щось я не розумію причому тут доцільність Це нормальне явище, коли новий сайт отримує ПР=3. Не ну часто буває шо після першого апу сайт отримує 3, а на наступний отримує 0,
fragov: Немає там таких правил, єдине що, сторінки відкриваються там повільно, а от файли завантажуються и вивантажуються непогано.Наприклад я використовую цей хостинг: vistapages.com