City_: Тип сайту: каталогПузомірки: тІЦ 10 ПР 3Тип посилоння: наскрізне (включаючи морду)Ціна: 5 грн\міс або еквівалентом в євро (долари не приймаю з я думаю ясних причин )
Svyat: http://www.lex-line.com.ua/Цей сайт створили мені на замовлення. Хочу почути критику для його подальшого удосконалення. І ще питання - як і через кого я можу залучити людей, які б розміщували баннерну рекламу в мене на сайті?P.S. Раніше PageRank був 4, а
WeRteR: Потрібен якісний дописувач для порталу. Тематика: софт/варез.Винагорода: ваша гугл адсенсе або розгляну ваші умови Писати в ПС або асю 4367сім7078
City_: Я просто спитав чи варто розвиватися в цю сторону, бо вчити російську не дуже хочеться... Краще удосконалити англійську та продавати сателліти дорожче Значить розвиватися все-таки варто... В мене ще таке питання (щоб не створювати нову темку): скільки десь часу
Admin: QUOTE (Семен @ May 19 2008, 01:55 PM) QUOTE (kost @ Jul 21 2006, 10:16 AM) К примеру, - неправильно. Правильно - . Оце так.... Це дійсно трактується Гуглом як помилка коду? Я не можу дати вам 100 відсоткової